Serviciile noastre

Dr. Yasser Aboudan pune la dispozitia pacientilor un spatiu ultramodern unde ofera servicii ORL de cea mai inalta calitate. Consultatii ORL, proceduri ORL specifice, investigatii paraclinice, interpretarea analizelor, interventii chirurgicale si alte tipuri de interventii specifice, acoperind astfel majoritatea nevoile de diagnostic, tratament, si ingrijire medicala ale pacientilor care apleleaza la noi.

Consultatii si controale ORL

Audiometrie cu impendanta, control si consult ORL (nas, urechi faringe), endoscopie nazala, fibroscopie nazo-faringo-laringiana.

Interventii chirurgicale si alte interventii specifice

Rinoplastie completa, chirurgie endoscopica rinosinuzala (FESS), frenectomie linguala, incizie colectie auriculara/nazala, incizie flegmon, turbinotomie cu radiofrecventa periamigdalian.  

Interpretare analize si alte proceduri specifice

Interpretare analize, anemizare mucoasa nazala, cauterizare pata vasculara, extractie corp strain (nas, ureche, faringe), spalatura ariculara.

Arii de expertiza

Dr Yasser Aboudan este specializat, dupa experinta dobandita in cursul ultimelor doua decenii de activitate medicala, in principal, in ariile de expertiza enumerate mai jos.

01. Otorinolaringologie (ORL)

02. Rinoplastie completa inchisa conservativa (fara durere, fara cicatrici) estetica / functionala

03. Septoplastie

04. Turbinoblastie

05. Chirurgie endoscopica rinosinuzala (FESS) - fara durere si fara tamponament nazal

06. Chirurgie endoscopica laringiana si chirurgia gatului (chist tiroglosal)

07. Litiaza glanda submandibulara

08. Chirurgie pediatrica ORL (inclusiv frenul lingual la copiii sub 3 ani)

09. Tratarea tubului de ventilatie al urechii, otita seroasa cronica

10. Sindromul de apnee in somn

11. Sindromul de apnee in somn

12. Chirurgie estetica faciala

13. Bichectomie

Galerie foto

Arunca o privire introspectiva in universul nostru medical. Suntem de parere ca echipa potrivita poate sa faca diferenta dintre esec si succes, iar daca aceasta echipa este formata din oameni care au o filozofie a vietii asemanatoare, aspiratii similare, astfel incat ei sa reusesaca sa se completeze reciproc, singura limitare este cerul instelat de deasupra capului.