Despre noi

Doctor in stiinte medicale, medic primar ORL, dr. Yasser Aboudan efectueaza consultatii, investigatii si interventii chirurgicale pentru persoanele care prezinta diverse afectiuni ORL, precum si pentru persoanele care doresc o remodelare estetica faciala. Dr. Yasser Aboudan a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie UMF (Carol Davila) in anul 1999. In anul 2005 a urmat si absolvit Universitatea din Alep, Siria, cu diploma de specializare ORL „Head & Neck Surgery”. In anul 2010 a obtinut confirmarea in specialitate, si anume diploma de medic specialist ORL in cadrul Ministerul Sanatatii Bucuresti, Romania. In anul 2015 a absovit doctoratul in “Studiul Particularitatilor Chirurgiei Naso-Sinusale la pacientii ORL”. De-a lungul ultimelor doua decenii a lucrat ca si medic specialist atat in Romania, cat si in Siria si Egipt.

Doctor in stiinte medicale, medic primar ORL, dr. Yasser Aboudan efectueaza consultatii, investigatii si interventii chirurgicale pentru persoanele care prezinta diverse afectiuni ORL, precum si pentru persoanele care doresc o remodelare estetica faciala. Dr. Yasser Aboudan a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie UMF (Carol Davila) in anul 1999. In anul 2005 a urmat si absolvit Universitatea din Alep, Siria, cu diploma de specializare ORL „Head & Neck Surgery”. In anul 2010 a obtinut confirmarea in specialitate, si anume diploma de medic specialist ORL in cadrul Ministerul Sanatatii Bucuresti, Romania. In anul 2015 a absovit doctoratul in “Studiul Particulari-
tatilor Chirurgiei Naso-Sinusale la pacientii ORL”. De-a lungul ultimelor doua
decenii a lucrat ca si medic specialist atat in Romania, cat si in Siria si Egipt.

Misiunea & Viziunea noastra

Misiunea nostra principala este imbunatatirea starii de sanatate a persoanelor care apeleaza la noi, de aceea oferim servicii medicale de cea mai inalta calitate, avand in vedere nevoile fiecarui pacient, lucrand cu cei mai priceputi specialisti din domeniu.

In viziunea noastra calitatea serviciilor oferite de noi reprezinta cea mai importanta valoare iar imbunatatirea continua a acestora reprezinta cel mai important obiectiv al doctorului Yasser Aboudan. In urmatorii ani ne propunem sa punem bazele unui centru medical ultramodern, de importanta nationala, centru unde vom promova atat performantele noastre clinice cat si calitatea serviciilor oferite de doctorul Yasser Aboudan.

400+

Cazuri completate

10+

Colaboratori de incredere

De ce noi?

Avem o experienta de peste 20 ani si asiguram intotdeauna un nivel ridicat de servicii medicale, utilizand cele mai noi si eficiente tehnologii de diagnostic si tratament din domeniu.

Calitate la cel mai inalt nivel

Tratament medical, interventii chirurgicale si chirurgie plastica.

Consultatii si tratamente

Consultatii, investigatii si tratamente medico-chirurgicale.

Rezultate precise

Cele mai inalte standarde de dotare tehnologica pentru precizia rezultatelor medicale.

Staff calificat

Echipa de specialisti aflati sub indrumarea si coordonarea Dr. Yasser Aboudan.

Haide sa ne cunoastem!

Fa cunostiinta cu unul dintre cei mai consacrati si recunoscuti doctori ORL-isti din Romania, cu o vasta experinta in domeniu si cu studii superioare de specialitate atat in Romania cat si in strainantate.

Echipa noastra

Echipa noastra este formata din renumitul Doctor Yasser Aboudan alaturi de cateva minunate asistente cu o experienta si o pasiune desvarsita in materie de consultatii, diagnoticare si interventii specifice ORL. Iubim ceea ce facem si suntem recunoscatori fata de toti pacientii nostri pentru ca au incredere deplina in noi. Acum 20 ani am decis sa ne unim fortele in scopul sustinerii si ajutorararii celor care au nevoie de noi.

Dupa ani de zile de experienta am relizat, si suntem din ce in ce mai siguri, ca o mare parte din succesul si reusitele noastre se datoreaza muncii de echipa relizate de catre noi.

Suntem constienti de nevoile fiecarui pacient si din acest motiv vream sa fim alaturi de voi, atunci cand nevoia survine.

Dr. Yasser Aboudan

Doctor specialist O.R.L.